Cogas partner UT Entrepreneurial Challenge

Onze collega Ronnie Mars introduceerde Cogas tijdens de kick-off op 4 maart van de Entrepreneurial Challenge 2020 van de Universiteit Twente. Deze 7 maanden durende competitie bestaat uit een aantal fases, waarbij de finale in juli gepland staat.

Cogas doet als partner mee aan de Entrepreneurial Challenge van de Universiteit Twente. Deze competitie heeft als doel om zowel talent als ondernemerschap en innovatie te stimuleren. Studenten binnen alle geledingen van de UT doen hieraan mee en gaan de komende periode in samenwerking met Cogas eigen ideeën en projecten initiëren. In april gaan we met relevante projectteams sparren, waarna de deelnemers hun idee verder uitwerken tot een realiseerbaar concept.

“Het was leuk om weer even terug te zijn op de universiteit waar ik gestudeerd heb,” vertelt Ronnie. “We hebben Cogas in een korte pitch mogen introduceren.” Cogas kijkt met enthousiasme uit naar de innovatieve ideeën en plannen waar de deelnemers de komende tijd mee gaan komen. We fungeren nu als coach waarbij studenten ons vragen kunnen stellen en andersom.

Over de Entrepreneurial Challenge
De Entrepreneurial Challenge is al 3 jaar een ondernemers- en innovatiecompetitie voor alle studenten van de Universiteit Twente. Dit betreffen zowel bachelor- als masterstudenten en promovendi. Het biedt Cogas de mogelijkheid om ambitieuze, creatieve en ondernemende studenten te leren kennen en mogelijke innovatieve projecten in het leven te roepen. Bovendien is het een ideale gelegenheid te netwerken en ideeën uit te wisselen.  

We houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

 

Verbind met Cogas